XT70 BOX rezne ploče za inox i čelik 10kom

844,80 RSD

Set od 10 reznih ploča XT70 za inox i čelik, lepo upakovanih u atraktivnu aluminijumsku kutiju. Ova vrsta pakovanja značajno pr​oduzava vek trajanja proizvoda, jer čuva rezne ploče od štetnog uticaja vlage.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Set od 10 reznih ploča XT70 za inox i čelik, lepo upakovanih u atraktivnu aluminijumsku kutiju. Ova vrsta pakovanja značajno pr​oduzava vek trajanja proizvoda, jer čuva rezne ploče od štetnog uticaja vlage. Ploče su visoko kvalitetne, pokazale su se odlično u profesionalnoj upotrebi, omogucavaju precizne rezove uz minimum neželjenog varničenja. Udeo Fe, S, Cl je manji od 0,1%. Prilagodjene su za alate obrtaja do 80 m/s.
RHODIUS- Nemacka fabrika za proizvodnju profesionalnih alata najviseg kvaliteta, sa tradicijom od preko 60 godina. Rhodius je vodeci proizvodjac abrazivnih alata i zadovoljava sve zahteve nacionalnog i internacionalnog zakona, sve standarde i pravilnike. Proizvodi su, pre svega, namenjeni za profesionalnu upotrebu.  Sigunost kranjeg korisnika je na prvom mestu. Ispunjava standard EN ISO 9001.

Dodatne informacije

Veličina

XT70 BOX 115x1x22,23, XT70 BOX 125x1x22,23