Gradjevinski silikon H665

506,00 RSD

Gradjevinski silikon H665

Pakovanje 290ml

Apel Proseries High Tack je jednokomponentni lepak razvijen tehnologijom MS Polimer sa odličnom brzinom vezivanja (čvrsto prijanjanje).

Oblast primena:
Industrija nameštaja
Građevinska industrija

Šifra proizvoda: 706100 Kategorije: , ,

Opis

Apel Proseries High Tack je jednokomponentni lepak razvijen sa MS Polimer tehnologijom sa odličnim vremenom jakog vezivanja (čvrsto prijanjanje). Može se lako koristiti u svim vremenskim uslovima, a takođe i za čvrsto lepljenje površina i materijala.
Savršena brzina lepljenja i vrlo kratko vreme presovanja (10-15 sekundi)
• Brzo očvršćavanje
• Nema gubitka zapremine nakon potpunog očvršćavanja. Elastičan.
• Tiksotropni. Nema oticanja na vertikalnim površinama.
• Može lepiti različite vrste materijala.
• Ne utiču voda, vlaga ili toplota.
• Može se prelakirati.
Ovaj lepak se koristi za lepljenje materijala koji se teško vezuju i formulisan je za komplikovane primene. Da biste koristili ovaj proizvod, ne morate da pričvršćujete ekserima, vijcima, bušite ili vršite bilo kakve druge fizičke pripreme. Spreman je za upotrebu u vašoj kancelariji i kući za svakodnevno lepljenje predmeta kao što su vešalice, šipke za zavese(garnišne), ručke za vrata i ormare, kamenje u dimnjaku, ukrasni predmeti itd. Takođe se može koristiti za pokrivanje ili zaptivanje pukotina u konstrukcijama . Potpuno je otporan na vremenske uslove i ekološki prihvatljiv nakon potpunog sušenja. Takođe se može koristiti za lepljenje različitih vrsta materijala kao što su metal, porcelan, staklo, ogledalo, cigla, beton, kamena vuna, stiropor, PVC itd.

Robna marka Apel

Distributer Tehnoalat Doo Čačak

Zemlja proizvodnje Turska

Bezbednosni list dostupan na zahtev

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.