Univerzalni antibakterijski lepak Crystal H640

486,00 RSD

APEL H640 Cristal je jednokomponentno, visokokvalitetno lepilo sa hibridnom tehnologijom.

Koristi se u:

Industrija nameštaja

Građevinska industrija

Šifra proizvoda: 706108 Kategorije: , , ,

Opis

APEL H640 Cristal je jednokomponentno, visokokvalitetno lepilo sa hibridnom tehnologijom. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom bez ikakvih problema. Ne sadrži rastvarač ili izocijanat. Proizvod se može nanositi na alkalne površine i metale, očvršćava u neutralnom sistemu i ne izaziva koroziju. Koristi se za ekstra transparentne potrebe za zaptivanje i izolacione materijale, aplikacije za zaptivanje oko staklenih materijala, fleksibilne aplikacije lepljenja, aplikacije za lepljenje opšte namene za kućne korisnike.

Prednosti: Kristalno providan, Otporan na bakterije i gljivice. Odlično lepljenje i kratko vreme presovanja. Brzo očvršćavanje. Ne gubi volumen nakon očvršćavanja, fleksibilan je. Ne teče po vertikalnim površinama. Može držati zajedno na mnogo različitih vrsta materijala. Na njega ne utiču voda, vlaga i toplota. Može se farbati.

Za lepljenje i pričvršćivanje mnogih građevinskih materijala, držača, ručki itd. U kućama i na radnim mestima bez bušenja ili čekića. Koristi se za lepljenje mnogih materijala. Koristi se za popunjavanje pukotina i praznina, koristi se za zaptivanje i izolaciju tuš kabina, lajsni, prozora i ivica vrata. Lepi kamen, ciglu, beton, PVC, aluminijum, staklo, kamenu vunu, metal, gumu, drvo i mnoge druge materijale.

Robna marka Apel

Distributer Tehnoalat Doo Cacak

Zemlja proizvodnje Turska

Bezbednosni list dostupan na zahtev

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.