Standardni nož za ribolov 5″(13.17cm)

1.845,00 RSD

Šifra proizvoda: 507363 Kategorije: ,

Opis

Standardni nož za ribolov 5″(13.17cm)

Linija sportskih noževa sastoji se od koncepta Commander, Outdoor, Fish i Sport i uključuje noževe u različitim materijalima i oblicima, savršene za sve različite situacije u avanturama u lovu, ribolovu i kampovanju. Polirani, glatki ili zatamnjeni noževi od nerđajućeg čelika podvrgnuti su termičkoj obradi koja rezultira velikom snagom rezanja i dugotrajnom ivicom. Dizajn ručki od ABS -a, polivuda, polipropilena ili gume osigurava udobno držanje i sigurno rukovanje. Svaki nož dolazi sa omotačem od vodootpornog najlona sa završnom obradom od gume, kože, sintetike ili polipropilena. Najlonski omotači imaju kabel za pričvršćivanje koji olakšava rukovanje nožem.

Tramontinina-Brazilska profesionalna linija odobrena je od Sanitarne Nacionalne Fondacije (NSF), najpoznatije i najpoštovanije internacionalne organizacije iz oblasti bezbednosti i higijene u proizvodnji hrane.

Ručke su anatomski oblikovane, napravljene od specijalnog polipropilena sa ugradjenom antibakterijskom zaštitom koja ne zadržava mirise izazvane bakterijama, plesnima i budjom. Ovakve performanse ručki produžuju vek trajanja noževa ali ne štite korisnike od bakterija koje su sadržane u hrani.

Svaki nož je pojedinačno naoštren  što garantuje precizno sečenje i glatke ivice. Ne postoji praznina na spoju sečiva i ručke što omogućava lako čišćenje i ne zadržavanje hrane.

Naziv proizvoda: nož

Proizvođač: Tramontina

Zemlja proizvodnje: Brazil

Direktan uvoznik Tramontine za Srbiju- TEHNOALAT Čačak

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.