Nož za meso Professional 24605/017

1.810,00 RSD

Opis

Nož za meso Professional 7”(18.43cm)

Kvalitet i izdržljivost za vredne profesionalce. Zahvaljujući tehnologiji rezanja, profesionalni noževi Tramontina uvek su spremni za akciju i odlično se snalaze sa bilo kojim sastojkom, rezom ili receptom. Sveobuhvatna efikasnost. Neverovatno visok kvalitet sečiva rezultat je termičke obrade koja se sastoji od očvršćavanja (zagrevanje sečiva), ispod nule (hlađenje od 50 do -196 stepeni) i kaljenja (povećanje elastičnosti čelika) za duži i efikasniji vek trajanja . Anatomska i ergonomska teksturirana polipropilenska ručka direktno se ubrizgava na čelični nosač, osiguravajući udobnu i sigurnu upotrebu. Antimikrobna zaštita sprečava i smanjuje rast bakterija i gljivica. Ova tehnologija je ugrađena tokom procesa proizvodnje ručke i traje tokom čitavog veka trajanja proizvoda, ali ne uklanja potrebu za njenim temeljnim čišćenjem.

Tramontinina-Brazilska profesionalna linija odobrena je od Sanitarne Nacionalne Fondacije (NSF), najpoznatije i najpoštovanije internacionalne organizacije iz oblasti bezbednosti i higijene u proizvodnji hrane.

Ručke su anatomski oblikovane, napravljene od specijalnog polipropilena sa ugradjenom antibakterijskom zaštitom koja ne zadržava mirise izazvane bakterijama, plesnima i budjom. Ovakve performanse ručki produžuju vek trajanja noževa ali ne štite korisnike od bakterija koje su sadržane u hrani.

Svaki nož je pojedinačno naoštren  što garantuje precizno sečenje i glatke ivice. Ne postoji praznina na spoju sečiva i ručke što omogućava lako čišćenje i ne zadržavanje hrane.

Naziv proizvoda: nož

Proizvođač: Tramontina

Zemlja proizvodnje: Brazil

Direktan uvoznik Tramontine za Srbiju- TEHNOALAT Čačak

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.