Rukavica za roštilj 26463/100

2.002,00 RSD

Opis

Svi vole da pripremaju roštilj i niko ne želi da se opeče prilikom pripreme ili serviranja obroka! Kako je temperatura vatre vrlo visoka, Tramontina rukavica otporna na toplotu Churrasco je stavka koja vam je potrebna kako biste osigurali sigurnost prilikom kuvanja kod kuće. Rukavica duga 40 cm izrađena je od pamuka i idealna je za rukovanje vrućim priborom. Savršeno za pripremu vašeg nedeljnog roštilja sa udobnošću i sigurnošću!

Tramontinina-Brazilska profesionalna linija odobrena je od Sanitarne Nacionalne Fondacije (NSF), najpoznatije i najpoštovanije internacionalne organizacije iz oblasti bezbednosti i higijene u proizvodnji hrane.

Ručke su anatomski oblikovane, napravljene od specijalnog polipropilena sa ugradjenom antibakterijskom zaštitom koja ne zadržava mirise izazvane bakterijama, plesnima i budjom. Ovakve performanse ručki produžuju vek trajanja noževa ali ne štite korisnike od bakterija koje su sadržane u hrani.

Svaki nož je pojedinačno naoštren  što garantuje precizno sečenje i glatke ivice. Ne postoji praznina na spoju sečiva i ručke što omogućava lako čišćenje i ne zadržavanje hrane.

Naziv proizvoda: rukavica

Proizvođač: Tramontina

Zemlja proizvodnje: Brazil

Direktan uvoznik Tramontine za Srbiju- TEHNOALAT Čačak

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.