Roštilj na plin TGP4700 26500/050

119.476,00 RSD

Opis

Roštilj na plin TGP4700 sa dodatnim gorionikom za kuvanje, i sa daskom sa strane za sečenje. Roštilj ima ormaric mali za skladistenje. Rostilj ima automatsko paljenje. Ploča i rešetka su emajlirane od livenog čelika.

Plinski roštilj TGP-4700 je mnogo više od roštilja. Prostor za odlaganje, daska za sečenje, točkovi na zakočivanje velike čvrstoće, nosač za ražnjeve, pa čak i dodatni gorionik za tiganje dolaze sa kompletnim setom za najzahtevnije spremače roštilja. Emajlirana rešetka i ploča od livenog gvožđa robusni su i super otporni na habanje. Unutrašnji gorionici visokih performansi dolaze sa individualnom kontrolom i automatskim paljenjem. Sa poslužavnikom za sakupljanje masti, termometrom i potpornom rešetkom od nerđajućeg čelika, meso je na idealnoj temperaturi i ide do stola na željenoj tački. Opšte informacije: Pojedinačni tasteri za upravljanje gorionikom. Noseća rešetka od nerđajućeg čelika. Održava hranu toplom. Emajlirani roštilj i ploča od livenog gvožđa. Poklopac sa šarkama od nerđajućeg čelika sa dvostrukim zidom. Traka sa silikonskom zaštitom.

Uputstvo za bezbednu i pravilnu upotrebu mora se pročitati i poštovati pre prve upotrebe roštilja i kad god postoji sumnja. Nepoštivanje ovih upozorenja i upozorenja rezultiraće gubitkom vaše ugovorne garancije, a osim toga, može prouzrokovati ozbiljne telesne povrede ili smrt, kao i požar ili eksploziju koja može prouzrokovati materijalnu štetu. Ovaj roštilj se preporučuje samo za kućnu upotrebu i namenjen je samo za upotrebu na otvorenom.

Težina: 46,62 kg Dužina: 1384 mm Širina: 564 mm Visina: 1122 mm 

Tramontinina-Brazilska profesionalna linija odobrena je od Sanitarne Nacionalne Fondacije (NSF), najpoznatije i najpoštovanije internacionalne organizacije iz oblasti bezbednosti i higijene u proizvodnji hrane.

Naziv proizvoda: roštilj

Proizvođač: Tramontina

Zemlja proizvodnje: Brazil

Direktan uvoznik Tramontine za Srbiju- TEHNOALAT Čačak

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.