Tramontina TCP 400 roštilj 26500/006

12.960,00 RSD

Opis

Tramontina TCP 400 roštilj od nerdjajućeg čelika, sa emajliranom čeličnom posudom za ugalj

Porodični roštilj biće još bolji sa Tramontininim roštiljem na ugalj od nerđajućeg čelika TCP 400 sa emajliranim čeličnom posudom za ugalj. Idealan za pečenje najboljih komada mesa, ovaj roštilj koristi manje uglja i vrlo je jednostavan za sastavljanje i upotrebu. Izuzetno izdržljiv, napravljen je od nerđajućeg čelika i ima posudu za uglj od emajliranog čelika. Ovaj roštilj koji nudi visoke performanse i veoma je jednostavan za upotrebu prilikom pravljenja ukusnog roštilja!

Telo roštilja i rešetka za pečenje napravljeni su od 100% nerđajućeg čelika, koji traje mnogo duže od tradicionalnih roštilja na tržištu. Ručke sa prorezima sa presavijenom metalnom ivicom za udobnije držanje. Emajlirani čelični poslužavnik. Dizajn koncentriše toplotu tamo gde je to važno – na meso. Meso se peče ravnomernije i mast se bolje topi, pojačavajući ukus i neodoljiv miris. Bočni štitnici štite meso od vetra i obezbeđuju veću koncentraciju toplote na hrani, čime se ubrzava kuvanje. Dizajnirano za kuhanje kompletnog roštilja koristeći samo 1,5 kg uglja.

Tramontinina-Brazilska profesionalna linija odobrena je od Sanitarne Nacionalne Fondacije (NSF), najpoznatije i najpoštovanije internacionalne organizacije iz oblasti bezbednosti i higijene u proizvodnji hrane.

Naziv proizvoda: roštilj

Proizvođač: Tramontina

Zemlja proizvodnje: Brazil

Direktan uvoznik Tramontine za Srbiju- TEHNOALAT Čačak

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.